Milieuvriendelijke vloer

Milieuvriendelijke vloer

Je hebt eindeloos veel keuze tussen type vloeren, merken en kleuren. Welke vloer je ook kiest, DEprojectvloer houdt de levering en het leggen van vloeren zo ‘groen’ mogelijk. Met onze service zorgen wij ervoor dat onze klanten bij ons terug blijven komen. Gemak voor de klant staat bij ons centraal. Eén telefoontje is genoeg en wij regelen de levering en het leggen van jouw milieuvriendelijke vloer!

 

Maar hoe doen we dat eigenlijk, milieuvriendelijke vloeren leveren en plaatsen? 

Het belangrijkste criterium is de levensduur van een vloer. Zolang een vloer goed blijft is er geen nieuwe nodig. Er hoeven dan dus ook geen nieuwe grondstoffen en energie verbruikt te worden. De grootste winst voor het milieu ontstaat wanneer de optimale levensduur van een vloer wordt bereikt. Je wilt natuurlijk dat je vloer jarenlang meegaat, óók in de ruimtes die het meest gebruikt worden. DEprojectvloer adviseert daarom om je vloeren zorgvuldig te onderhouden. Zo kan onnodige en snelle slijtage voorkomen worden. Wij bieden hiervoor verschillende onderhoudsproducten aan. De levensduur van onze vloeren kan ook verlengd worden door een goede voorbereiding. Denk bijvoorbeeld aan een goede ondervloer voor Loose Lay PVC vloeren of tapijttegels.  Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar, 7 dagen per week. Wij kunnen dus ook ’s-nachts jouw loose lay pvc vloer leggen. 

 

Voor milieuvriendelijke vloeren gebruikt DEprojectvloer zelf zo min mogelijk verpakking. Ook zijn de verpakkingsmaterialen vaak hergebruikt.  De afspraken voor de levering van onze milieuvriendelijke vloeren plannen wij geclusterd in. We hoeven dus minder te rijden, waardoor we minder kilometers maken en brandstof verbruiken. Onze voertuigen zijn ook hybride. We scheiden ons afval, hebben onze eigen milieustraat en houden het snijafval van onze tapijttegels zo klein mogelijk. Veel van onze producten zijn ook gemaakt van natuurlijke ingrediënten, zoals bijvoorbeeld de lijm die wij gebruiken voor het leggen van tapijttegels en pvc vloeren.

 

Meer informatie over onze milieuvriendelijke vloeren?

Wil je weten hoe het kiezen van een geschikte vloer kan bijdragen aan een beter milieu? Of heb je andere vragen bij het kiezen van een vloer? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 026-3121701. Je kunt ons ook altijd mailen op info@projectennederland.nl.

 

(Uitsluitend voor de zakelijke markt)

 

 Milieuvriendelijke vloer