van
€66,00
€55,00 (Excl. BTW)
ArtikelnummerU1000
Pakinhoud10 kg

Direct Bestellen

Aantal
 • eyeUitstekende
  kwaliteit
 • calculatorOnline prijzen
  berekenen
 • stalenGratis stalen
  aanvragen
 • factuurbetalen op basis
  van factuur
 • clocklevering stoffering
  binnen 1 week mogelijk
 • thumb5 jaar
  garantie
 • Product omschrijving

Product omschrijving

De antislipprimer van UZIN is uitermate geschikt als primer voor tapijttegels en Losleg PVC. Voordeel van het gebruik van de antislip primer ten opzichte van de verlijmde variant is dat de tegels en planken per stuk los te halen zijn. Met een gemiddeld verbruik kunt u met één emmer ongeveer 175 m² vloer voorzien van een antislip primer.

technische specificaties

Legservice

 • Tapijttegels leggen: 4,50 per m²
 • Tapijt leggen: 5,50 per m²
 • Marmoleum: 7,50 per m²

Heeft u zelf geen gelegenheid om uw nieuwe vloer zelf te laten installeren en bent u op zoek naar een bedrijf die deze vloer vakkundig kan leggen? Projectvloeren Nederland is de vloerenlegger waar u naar op zoek bent. Uitsluitend voor de zakelijke markt in heel Nederland, België & Duitsland leggen wij vloeren die door uw bedrijf zijn ingekocht bij ons. Wij komen dan ook graag eens bij u langs voor een passend advies en offerte op maat. Projectvloeren Nederland is een volle dochter van De projectvloer Online.

Egaliseer service

Egaliseer service: 8,75 per m²

Voor de installatie van een zogenaamde harde vloer; zoals PVC en marmoleum moet de ondervloer erg glad zijn. Anders vervalt de fabrieksgarantie en kunt u bijvoorbeeld oneffenheden zien in de vloer. Ook daarvoor kunt u bij ons terecht. De vakmannen van Projectvloeren Nederland zijn een kei in hun vak en maken praktisch elke ondervloer glad en strak. Meestal gaat er tussen de 3 en 4 mm egalisatie over de dekvloer heen en wordt de ondervloer vooraf goed geschuurd, ontvet en in een speciale hechtprimer gezet. We kunnen over diverse soorten ondervloer heen egaliseren. Beton, hout, gips enzovoort. De kosten per m² variëren tussen de 8,75 per m² tot 10,50 en we kunnen zelfs een sneldrogende mortel toepassen zodat we na 2 uur al kunnen leggen. Voor het beste advies sturen we een expert. Hij maakt een rapport van alle risico’s en vooral oplossingen en de juiste aanpak. Vraag om deze extra service.

Vloer verwijder service

Vloer verwijder service: 4,50 per m²

Als u geen zin heeft en uw rug liever wilt sparen kunnen wij uw oude vloer ook verwijderen. We voeren deze ook voor u af. En als het even kan scheiden we het afval zodat we het milieu ontzien. Vergis u niet in de ogenschijnlijke eenvoudige klusje, ook dit is vakwerk. Tapijttegels kunt u zelf, alle andere vloeren kunt u beter aan de expert overlaten. Het is zwaar werk. Meestal zetten we speciale strip machines in die de vloer en alle resten verwijderen. Daarna schuren we de vloeren en halen de stofzuiger er over. De kosten bedragen vanaf 4,50 per m².

Uitleg gratis projectbegeleiding

Als u een bestelling plaatst kunt u GRATIS gebruik maken van ons advies. Een van onze eigen project consultants komt kosteloos bij u langs. Binnen 48 uur na uw aanvraag. Wij beoordelen uw wensen en de situatie en geven een passend advies. Over ondervloeren, of u wel de vloer past bij uw gebruik, het onderhoud en waar we, samen met u, op moeten letten. Uiteraard kunnen we ook door een van onze stylisten een ontwerp laten maken. Tijdens de installatie door de vakmensen van Projectvloeren Nederland krijgt u gratis begeleiding van de Projectleider van het team.