Onderhouds- en legproducten

DEprojectvloer.nl biedt naast PVC vloeren en tapijtegels ook een aantal onderhouds-en legproducten aan. Door het gebruik van deze producten zien wij onze vloeren al jaren mee gaan in kantoren, winkels, op scholen en bij zorginstellingen. Het geheim? Onderhouds- en legproducten die het optimaal schoonmaken en onderhouden van jouw vloeren mogelijk maakt.

Onderhoudsproducten

Ondanks dat het onderhouden van PVC vloeren en tapijttegels gemakkelijk is, is het wel van belang dat je het met de juiste producten doet. Zo weet je zeker dat je zo lang mogelijk kunt genieten van jouw PVC vloer of tapijttegels. Er zijn veel onderhoudsmiddelen op de markt voor het schoonmaken en onderhouden van PVC vloeren en tapijttegels. DEprojectvloer.nl adviseert een aantal A-merken, zoals Duofort, die jij hieronder direct kunt bestellen.

Legproducten

Ook is er een groot aanbod van legproducten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan onze universele PVC lijm. Met één emmer lijm, verlijm je gemiddeld al zo’n 40 m2 PVC vloer. Stel dat je niet zelf wilt leggen, dan hebben wij vanaf 100m2 de mogelijkheid om het voor je te doen. Wij komen dan op locatie, meten ruimte(s), beoordelen de ondervloeren en geven je vakkundig advies.

Door op onderstaande onderhouds- en legproducten te klikken, weet je zeker dat je de juiste producten in huis haalt. Mocht je hier vragen over hebben, dan kun je ons bereiken via 026-3121701 of via info@projectennederland.nl.

Basisreiniger 800 ml

Basisreiniger is een krachtige reiniger voor het verwijderen/ontvetten van (sterkte) vervuiling en onderhoudslagen/polymeerlagen. Verkrijgbaar per 6 flacons à 800 ml.

€8,50
(Excl. BTW)
more

PUR Reiniger 800 ml

PUR Reiniger is een speciale reiniger voor pvc-vloeren. Verkrijgbaar per 6 flacons à 800 ml.

€8,50
(Excl. BTW)
more

Spotter 250 ml

Spotter is uitermate geschikt voor het verwijderen van koffievlekken. Ook rode wijn, bier, frisdrank, ei, fruit, viltstift, gras, urine, roest, saus, thee, inkt, schoensmeer verwijdert u met Spotter. Levering per verpakking van 20 stuks à 250 ml.

€8,50
(Excl. BTW)
more

DuoSpray 0,5 L

Duospray is geschikt voor zowel dagelijks als voor periodiek gebruik. Reinigt snel en effectief en laat bij gebruik geen restanten achter. Duospray is milieubewust samengesteld en verpakt. Bevat geen ammoniak of fosfaten. Duospray is makkelijk in gebruik, heeft een neutrale kleur en is onbeperkt houdbaar. Levering per verpakking van 12 stuks à 500 ml.

€9,25
(Excl. BTW)
more

Stofzuigerzakken X-serie

Doos à 8 stofzakken voor de stofzuigers uit de Sebo X-serie
€10,70
(Excl. BTW)
more

Stofzuigerzakken Dart-serie

Doos à 8 stofzakken voor de stofzuigers uit de Sebo Dart-serie
€12,35
(Excl. BTW)
more

Vlekverwijderaar 500 ml

Vlekverwijderaar voor pvc vloeren met slijtvaste bescherming. Verkrijgbaar per 6 flacons à 500 ml.

€14,95
(Excl. BTW)
more

Projectegalisatie

Voordat u uw nieuwe vloer gaat(of laat) leggen, dient de ondervloer vaak eerst te worden geëgaliseerd. Zeker bij het verlijmd leggen van een pvc-vloer, kunnen wij het egaliseren van de ondervloer sterk aanbevelen. Voor het beste resultaat laat u het egaliseren uitvoeren door een gespecialiceerd bedrijf. Benieuwd of wij hierin wat voor u kunnen betekenen? Neem even contact met ons op en we vertellen u graag over de mogelijkheden.
€21,59
(Excl. BTW)
more

Basisreiniger 5 L

Basisreiniger is een krachtige reiniger voor het verwijderen/ontvetten van (sterkte) vervuiling en onderhoudslagen/polymeerlagen. Verkrijgbaar per jerrycan à 5 liter.

€40,00
(Excl. BTW)
more

Floor Conditioner 5 L

Floor Conditioner is een voedend onderhoudsmiddel voor (gepolymeerde) elastische vloeren, zoals marmoleum. Levering per jerrycan à 5 liter.

€40,00
(Excl. BTW)
more

PUR Reiniger 5 L

PUR Reiniger is een speciale reiniger voor pvc-vloeren. Levering per jerrycan à 5 liter.

€40,00
(Excl. BTW)
more

Anti-slip

De antislipprimer van UZIN is uitermate geschikt als primer voor tapijttegels en Losleg PVC. Voordeel van het gebruik van de antislip primer ten opzichte van de verlijmde variant is dat de tegels en planken per stuk los te halen zijn. Met een gemiddeld verbruik kunt u met één emmer ongeveer 175 m² vloer voorzien van een antislip primer.
€55,00
(Excl. BTW)
more