Onderhouds- en legproducten

DEprojectvloer.nl biedt naast PVC vloeren en tapijtegels ook een aantal onderhouds-en legproducten aan. Door het gebruik van deze producten zien wij onze vloeren al jaren mee gaan in kantoren, winkels, op scholen en bij zorginstellingen. Het geheim? Onderhouds- en legproducten die het optimaal schoonmaken en onderhouden van jouw vloeren mogelijk maakt.

Onderhoudsproducten

Ondanks dat het onderhouden van PVC vloeren en tapijttegels gemakkelijk is, is het wel van belang dat je het met de juiste producten doet. Zo weet je zeker dat je zo lang mogelijk kunt genieten van jouw PVC vloer of tapijttegels. Er zijn veel onderhoudsmiddelen op de markt voor het schoonmaken en onderhouden van PVC vloeren en tapijttegels. DEprojectvloer.nl adviseert een aantal A-merken, zoals Duofort, die jij hieronder direct kunt bestellen.

Legproducten

Ook is er een groot aanbod van legproducten. Denk daarbij bijvoorbeeld aan onze universele PVC lijm. Met één emmer lijm, verlijm je gemiddeld al zo’n 40 m2 PVC vloer. Stel dat je niet zelf wilt leggen, dan hebben wij vanaf 100m2 de mogelijkheid om het voor je te doen. Wij komen dan op locatie, meten ruimte(s), beoordelen de ondervloeren en geven je vakkundig advies.

Door op onderstaande onderhouds- en legproducten te klikken, weet je zeker dat je de juiste producten in huis haalt. Mocht je hier vragen over hebben, dan kun je ons bereiken via 026-3121701 of via info@projectennederland.nl.

Universele pvc-lijm

Met de universele pvc-lijm van UZIN verlijmd u alle gangbare soorten pvc voor uw project. Met één emmer lijm, verlijmd u gemiddeld 40 m² vloerbedekking. Onze pvc-lijm wordt standaard geleverd met een lijmkam.
€75,00
(Excl. BTW)
more

SEBO Dart II

Dé meest wendbare borstelstofzuiger. De Sebo Dart II is een twee motorige borstelstofzuiger die uitgerust is met een zuigmotor en een separate borstelmotor.
€247,89
(Excl. BTW)
more

SEBO Automatic X7

De Sebo Automatic X7 is de ideale borstelstofzuiger voor een kantoor met verschillende typen vloeren. De de borstel van de stofzuiger past zich automatisch aan de te reinigen ondergrond. Met de roterende borstelkop reinigt u uw nieuwe tapijt optimaal en houdt u vuil buiten de deur.
€321,50
(Excl. BTW)
more