Onderhouds- en legproducten

Ondanks dat het onderhouden en leggen van PVC vloeren en tapijttegels gemakkelijk is, is het wel van belang dat je het met de juiste producten doet. Zo weet je zeker dat je zo lang mogelijk kunt genieten van jou PVC vloer of tapijttegels. Er zijn veel onderhoudsmiddelen op de markt voor het schoonmaken en onderhouden van PVC vloeren en tapijttegels. Ook is er een groot aanbod van legproducten. Door op onderstaande onderhouds- en legproducten te klikken, weet je zeker dat je de juiste producten in huis haalt. 

Universele pvc-lijm

Met de universele pvc-lijm van UZIN verlijmd u alle gangbare soorten pvc voor uw project. Met één emmer lijm, verlijmd u gemiddeld 40 m² vloerbedekking. Onze pvc-lijm wordt standaard geleverd met een lijmkam.
€75,00
(Excl. BTW)
more

SEBO Dart II

Dé meest wendbare borstelstofzuiger. De Sebo Dart II is een twee motorige borstelstofzuiger die uitgerust is met een zuigmotor en een separate borstelmotor.
€247,89
(Excl. BTW)
more

SEBO Automatic X7

De Sebo Automatic X7 is de ideale borstelstofzuiger voor een kantoor met verschillende typen vloeren. De de borstel van de stofzuiger past zich automatisch aan de te reinigen ondergrond. Met de roterende borstelkop reinigt u uw nieuwe tapijt optimaal en houdt u vuil buiten de deur.
€321,50
(Excl. BTW)
more