Op welke termijn kan mijn vloer gelegd worden?

Ik heb een nieuwe vloer nodig, op welke termijn kan deze gelegd worden?

Wanneer je een nieuwe bedrijfsvloer hebt aangeschaft, dan wil je natuurlijk dat deze zo snel mogelijk geplaatst wordt.  DEprojectvloer snapt dat. Onze stoffeerders zijn 24 uur per dag en 7 dagen in de week inzetbaar. Je kunt DEprojectvloer dus overdag, maar ook ’s avonds en in het weekend inzetten. Zo kunnen we aan de slag wanneer het jou het beste uitkomt. Onze medewerkers weten als geen ander rekening te houden met de omgeving waarin ze werken en met de mensen voor wie ze het doen. Dit doen we allemaal met maar één doel voor ogen: een perfect eindresultaat.

 

De exacte tijd is natuurlijk afhankelijk van de grootte van het project. Door een goede inventarisatie vooraf, weten we zeker welke werkzaamheden nodig zijn. Hierdoor heb je geen (financiële) verassingen achteraf. Ook kunnen we je dan meteen een duidelijke tijdsindicatie geven. Zo komen we samen tot een strakke planning in goed overleg. Tijdens het gehele proces focussen wij ons ook op korte communicatielijnen en frequente terugkoppelingen. 

 

Geen verhuizer nodig

Met hulp van DEprojectvloer hoef je niet eens (tijdelijk) te verhuizen. Wij halen de ruimtes leeg en ruimen deze weer in wanneer de vloer gelegd is. Op die manier ondervinden jullie zo min mogelijk hinder van het leggen van de nieuwe vloer. Dit is aanzienlijk goedkoper dan een verhuisbedrijf of een tijdelijk vervangend onderkomen. Onze vakmannen laten onze planning dus naadloos aansluiten op jouw verbouwing of verhuizing. Als je wil, regelen wij ook een schilder of klusjesman voor jou! Ook de plaatsing van zonwering en het ophangen van gordijnen is geen enkel probleem voor DEprojectvloer.

 

Meer weten?

Wil je meer informatie ontvangen over onze producten of service? Of wil je graag een concrete tijdsindicatie ontvangen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 026-3121701. Je kunt ons ook altijd mailen op info@projectennederland.nl. Wij helpen je graag verder.

 

(Uitsluitend voor de zakelijke markt)

 

 

Op welke termijn kan mijn vloer gelegd worden?