Welkom bij dé goedkoopste online vloerenwebwinkel van Nederland

DEprojectvloer is dé webshop voor de zakelijke markt. Voor handige doe-het-zelvers maar ook wanneer je de echte vakmannen wilt, met een extra legservice van de vakmannen van Projectvloeren Nederland. Het installeren doen we graag vanaf 100 m² bij je op locatie.*

 

Waarom willen wij de goedkoopste zijn? 

Eigenlijk moet het zijn; de goedkoopste kunnen zijn. Omdat wij veel zaken doen met de A-merk fabrikanten, zijn onze inkoopprijzen scherp. Dit betekent automatisch dat we jou een goede prijs kunnen aanbieden. Daarbij willen wij per se de goedkoopste online aanbieder zijn voor de zakelijke markt. Onze service is simpel en snel. Geen fratsen.

 

Hoe gaan we de goedkoopste zijn?

Omdat we jaarlijks vele m² inkopen bij diverse producenten gaat de order rechtstreeks van de fabriek naar jullie toe. Geen onnodig transport en extra kosten. Wij kunnen meestal binnen een week leveren maar soms kan het iets langer duren. We houden je altijd op de hoogte!

 

Wat doen we precies?

Ons assortiment bestaat voornamelijk uit producten die je makkelijk zelf kunt leggen. Dit zijn loslegproducten, ook wel Loose Lay genoemd. Als je het toch wilt vastlijmen kan dat ook maar meestal heb je dan een vakman nodig. Naast loslegproducten heeft DEprojectvloer nog veel meer. Onze  best lopende artikelen staan in onze website maar als je niet kunt kiezen, bel of mail dan en wij zorgen voor meer!  

 

Echt.. Je kunt het zelf!

Al onze producten zijn relatief eenvoudig door jou zelf te leggen. Mogelijk ken je zelf een handige vakman in de buurt. Werkspot is een ideaal platform voor snelle legservice. Wij leveren desgewenst ook de nodige producten die je nodig hebt om het zelf te leggen. Bij alle producten zit een goede leginstructie en we sturen je graag een link van leg instructie filmpjes!

 

Toch niet zelf leggen?

Stel dat je niet zelf wilt leggen dan hebben wij vanaf 100 m² de mogelijkheid om het voor je te doen. Hoe werkt dat dan? Wij komen dan bij jullie op locatie en meten de ruimte(s) in, beoordelen de ondervloeren en geven je een vakkundig advies. Pas daarna kunnen we een definitieve prijs geven. Die staat dan vast. Bij opdracht kunnen we snel aan de slag bij je. Ten slotte zijn wij onderdeel van Projectvloeren Nederland, een grote projectinrichter met vloeren, raambekleding, zonwering, en legservice. Wij hebben een groot team van eigen vakmensen. We komen dus graag bij je over de vloer.

 

Offerte op maat

We bieden een productadvies dat aansluit op jouw bedrijf en je behoeften én een prijs die lager wordt wanneer je meer bij ons bestelt.

 

Scherpe prijzen voor A-merken, gemakkelijk te betalen.

Onze prijzen zijn concurrerend door ons grote inkoopvolume. DEprojectvloer behoort tot één van de grootste vloerenspecialisten in Nederland. Je betaalt pas op het moment dat het duidelijk is wat je wilt en wanneer je dit wilt. Voor nieuwe klanten is de betaling altijd vooruit.

 

DEprojectvloer = Projectvloeren Nederland

DEprojectvloer is onderdeel van Projectvloeren Nederland. Buiten onze hoge kwaliteit vloeren bieden wij ook service van hoge kwaliteit. Daar betaal je dan meer voor. Projectvloeren Nederland is gespecialiseerd in het leggen van vloeren voor de zakelijke markt. DEprojectvloer is samen met Projectvloeren Nederland dan ook één van de grotere spelers op de markt van professionele vloeren. Wij werken voor de zorg, het onderwijs, het bedrijfsleven en architecten. Zo leggen wij al jaren diverse soorten vloeren in bijvoorbeeld: kantoren, winkels, op scholen en bij zorginstellingen. 

 

Eindeloos veel keuze
Je hebt eindeloos veel keuze tussen type vloeren, merken en kleuren en onze adviseurs helpen je graag met deze keuze. Meer dan wij kunnen laten zien in onze winkel. Wij kunnen rechtstreeks inkopen bij alle gerenommeerde fabrikanten van vloeren. Door de grootschalige organisatie en de rechtstreekse relatie met onze fabrikanten zijn wij voordeliger dan jouw lokale vloerenwinkel. Naast een goede prijs zorgen wij ook voor een kwaliteit die goed aansluit bij jouw wensen. Uiteraard voldoen onze producten aan de strengste eisen die voor jouw organisatie van belang zijn.


Wereldmerken

Onze vloeren zijn afkomstig van gerenommeerde fabrikanten uit de hele wereld. Ook de Nederlandse merken zitten in onze top-10 ''meest verkochte vloeren''. Wat dacht je van Desso uit Waalwijk, Forbo uit Krommenie of Interface uit Scherpenzeel?