Welkom bij dé online vloerenwebwinkel van Nederland

We leveren alleen aan zakelijke klanten. Da’s nou eenmaal onze keuze. Zakelijk. Een gedreven team van vloerenfreaks met een passie voor B2B, service en snelheid. Voor iedereen met een KvK-nummer die op zoek is naar een persoonlijke en gemakkelijke manier voor zakelijke aankopen in vloeren. We willen je beter leren kennen. Maar dat hoeft niet als je er zelf geen behoefte aan hebt. We hebben veel vaste klanten door onze persoonlijke aanpak. We denken met je mee. En we nemen je werk uit handen. Hieronder de vier voordelen van DeProjectvloer zakelijk op een rijtje:

Razendsnelle service
Er zijn geen lange wachttijden aan de telefoon. Op je aanvraag ontvang je dezelfde dag nog een offerte en en je hebt je bestelling snel in huis. Vaak zelfs al binnen 48 uur!

Eigen project consultant
Dat klinkt heel chique, maar het is vooral héél gemakkelijk. Je doet namelijk zaken met een expert, iemand die volledig op de hoogte is van jouw zakelijke situatie en gebruik. Zelfs op afstand kunnen we je perfect ondersteunen.

Offerte op maat
We bieden een productadvies dat aansluit op jouw bedrijf en je behoeften én een prijs die lager wordt wanneer je meer bij ons bestelt.

Scherpe prijzen voor A-merken, gemakkelijk te betalen.
Onze prijzen zijn concurrerend door ons grote inkoopvolume. De Projectvloer behoort tot één van de grootste vloerenspecialisten in Nederland. Je betaalt pas op het moment dat het duidelijk is wat je wilt en wanneer je dit wilt. Voor nieuwe klanten is de betaling altijd vooruit.
 

Projecten Nederland & Projectvloeren Nederland
De Projectvloer is onderdeel van Projecten Nederland en Projectvloeren Nederland. Buiten onze hoge kwaliteit vloeren bieden wij ook service van hoge kwaliteit. Projectvloeren Nederland is gespecialiseerd in het leggen van vloeren voor de zakelijke markt. De Projectvloer is samen met Projectvloeren Nederland dan ook één van de grotere spelers op de markt van professionele vloeren. Wij werken voor de zorg, het onderwijs, het bedrijfsleven en architecten. Zo leggen wij al jaren diverse soorten vloeren in bijvoorbeeld: kantoren, winkels, op scholen en bij zorginstellingen. 

 

Eindeloos veel keuze
Je hebt eindeloos veel keuze tussen type vloeren, merken en kleuren en onze adviseurs helpen je graag met deze keuze. Wij kunnen rechtstreeks inkopen bij alle gerenommeerde fabrikanten van vloeren. Door de grootschalige organisatie en de rechtstreekse relatie met onze fabrikanten zijn wij voordeliger dan jouw lokale vloerenwinkel. Naast een goede prijs zorgen wij ook voor een kwaliteit die goed aansluit bij jouw wensen. Uiteraard voldoen onze producten aan de strengste eisen die voor jouw organisatie van belang zijn.


Perfect gelegd
Het leggen van een perfecte vloer is een vak. Onze ambachtsmensen zijn gespecialiseerd in het leggen van de beste professionele bedrijfsvloeren door heel Nederland. Wij zijn daarom altijd snel ter plaatse en je hoeft nooit lang te wachten op uitvoering. Onze klanten zitten verspreid door heel Nederland & België. Van Amsterdam tot Maastricht en van Den Haag tot Antwerpen. Onze werktijden passen we aan naar jouw wens. Wij zijn 7 dagen per week inzetbaar en daardoor kunnen wij ons werk doen zonder jou daarbij te storen. Met onze legservice garanderen wij de kwaliteit voor tientallen jaren.


Wereldmerken
Onze vloeren zijn afkomstig van gerenommeerde fabrikanten uit de hele wereld. Ook de Nederlandse merken zitten in onze top-10 ''meest verkochte vloeren''. Wat dacht je van Desso uit Waalwijk, Forbo uit Krommenie of Heuga Interface uit Scherpenzeel? Omdat wij veel zaken doen met deze fabrikanten, zijn onze inkoopprijzen scherp. Dit betekent automatisch dat we jou een goede prijs kunnen aanbieden. Onze producten zijn ingedeeld in harde en zachte vloeren. Met name vloerbedekking, tapijttegels en vloertegels zijn de laatste jaren weer sterk in opkomst.
Deze zijn gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen. Ideaal bij een vlek of beschadiging! Ze kunnen voorzien worden van een unieke luchtzuiverende werking! Neem bijvoorbeeld de Desso Airmaster tapijttegel die fijnstof vasthoudt! Dit is bij uitstek hét projecttapijt voor scholen en/of zorginstellingen. Jouw keuze van een harde vloer kan een linoleum of marmoleum vloer zijn, of harde onderhoudsarme PVC vloeren met een print naar wens. Hierbij kan je kiezen uit PVC stroken of PVC tegels. Ligt jouw voorkeur bij rubberen- of kunstofvloeren? De keuze bij Projectvloeren Nederland is enorm groot. Je kunt ons altijd even bellen voor informatie over producten en prijzen of voor een vrijblijvende afspraak via ons telefoonnummer 026 312 17 01. Liever eerst zelf een richtprijs berekenen? Dit is mogelijk bij de optie: ''Offerte Aanvragen''. Indien je je afvraagt hoe het product er in het echt uitziet, dan bieden wij de mogelijkheid om een staal aan te vragen van het desbetreffende product.


Meer dan vloeren
We zijn trots op de kwaliteit van het werk dat we afleveren en de goede naam die we daarmee in de loop der jaren hebben opgebouwd. Naast de Projectvloeren verzorgen wij met Projecten Nederland graag ook de andere werkzaamheden. Projecten Nederland is één van de grotere spelers op de markt van projectstoffering. Onder de term van projectstoffering wordt verstaan: het leveren én aanbrengen van projectvloerbedekking, -gordijnen, -zonweringen en -schilderwerk, bij bedrijven en instellingen. Van idee tot uitvoering, ben je bij ons op het juiste adres.