PVC vloeren

DEprojectvloer.nl is dé webshop voor de zakelijke markt. Voor handige doe-het-zelvers, maar ook voor echte vakmannen. Wij werken nauw samen met gerenommeerde fabrikanten en kunnen hierdoor scherpe prijzen bieden. Onze service is simpel en snel. Geen fratsen. Onze vakmannen installeren PVC vloeren vanaf 100m2 bij jou op locatie.

Wat is PVC?  

PVC vloeren zijn houtvrije parketvloeren. De kunststof parketvloeren zijn gemaakt van verschillende lagen PVC en zijn speciaal ontwikkeld als alternatief voor laminaat, parket of natuursteen. De kwaliteit van de toplaag is waar het om draait. Projectvloeren Nederland verkoopt alleen de zware projectkwaliteiten met een dikke slijtlaag. Deze zijn uitermate geschikt voor de zakelijke markt. Daarnaast hebben PVC vloeren ook nog andere voordelen:

- PVC vloeren hebben een dempende werking. Hierdoor is een PVC vloer geschikt voor verschillende ruimtes; 
- De PVC vloeren geleiden warmte, waardoor de vloer net zo warm aanvoelt als de kamertemperatuur; 
- Door de zeer sterkte toplaag is de PVC vloer erg slijtvast; 
- PVC vloeren hebben over het algemeen een levensduur van 20 jaar; 
- PVC is geschikt om te gebruiken bij zowel vloerverwarming- als vloerverkoeling;
- PVC vloeren zijn onderhoudsarm. Af en toe schoondweilen en eenmaal per jaar behandelen met speciale cleaner is voldoende. 

PVC vloeren zijn gevoelig voor een slechte ondergrond en Uv-licht. Het perfecte resultaat krijg je enkel wanneer de vloer perfect vlak gelegd wordt. Ook moeten de nieuwe producten minimaal 48 uur acclimatiseren in de ruimte waar ze gelegd worden. Meer informatie nodig of heb je vragen? Neem dan contact met ons op. DEprojectvloer.nl is bereikbaar op 026-3121701 of via info@projectennederland.nl.

PVN - Licht grijs Click

Wil je niet teveel uitgeven maar toch een kwalitatief goede vloer in je kantoor? Neem dan eens een kijkje binnen onze PVN® collectie. Deze verlijmde pvc-planken geven jouw kantoor een strakke en stijlvolle uitstraling. Binnen de collectie kun je kiezen uit een hout-, beton- en steen look. In tegenstelling tot wat deze spotgoedkope prijs doet vermoeden, zijn de vloeren de PVN kwalitatief erg goed en gaan deze jarenlang mee.
€24,95
m² (Excl. BTW)
more

Designflooring LooseLay Wood - Country Oak

De bredere planken en koele grijze tinten van ons LooseLay Country Oak helpen een eigentijdse en open uitstraling te creëren in uw commerciële interieur. Door de unieke K-Wave anti-slip coating is LooseLay ideaal om over de meeste bestaande harde vloeren te leggen en omdat er geen tot weinig lijm nodig is, is het sneller en eenvoudiger te leggen en repareren. 
€26,95
m² (Excl. BTW)
more

Designflooring LooseLay Wood - Heritage Oak

Dit product is aan de onderkant voorzien van een innovatieve steunplaat waardoor de vloer niet aan elkaar hoeft te worden geklikt, maar door zijn eigen gewicht en frictie van het materiaal stevig op zijn plaats wordt gehouden. De uitstekende dimensionale stabiliteit en verbeterde akoestische eigenschappen van Designflooring LooseLay Heritage Oak LLP102 zijn wereldwijd in belangrijke markttoepassingen beproefd. Gebleken is dat dit een ideaal vloersysteem is. De Designflooring Looselay is eenvoudig zelf te leggen.
€26,95
m² (Excl. BTW)
more

Designflooring LooseLay Wood - Linosa

In Linosa worden donkere asgrijze tinten geaccentueerd met lichtere neutrale tinten. Een ideale keuze voor degenen, die op zoek zijn naar een houteffect afwerking in een commerciële ruimte.
€26,95
m² (Excl. BTW)
more

Designflooring LooseLay Wood - Palmaria

Palmaria is een lichte keuze met een subtiele 'whitewashed' afwerking. De knoesten en nerven geven deze vloer een authentieke uitstraling waardoor het op een klassieke manier geschikt is voor elke commerciële ruimte.

€26,95
m² (Excl. BTW)
more

Designflooring LooseLay Wood - Providence

Creëer een eigentijds, smaakvol interieur met de zacht witte tinten van Providence LLP108 uit de Designflooring LooseLay-collectie. Subtiele eiken nerven met een koele, gewitkalkte afwerking vormen een indrukwekkend veelzijdige ondergrond voor uw zakelijke ruimte. 
€26,95
m² (Excl. BTW)
more

Designflooring Canadian Urban OAK - Click

De Designflooring Korlok Canadian Urban Oak RKP8116 Rigid Core Click PVC vloer is 6.5 mm (5mm + 1.5mm ondervloer) dik en heeft een toplaag van 0.55 mm, wat de vloer geschikt maakt voor particulier en commercieel gebruik. De Designflooring Korlok Canadian Urban Oak RKP8116 Click PVC vloer is prima geschikt om zelf te leggen!
€30,95
m² (Excl. BTW)
more

Designflooring Reclaimed French OAK - Click

Deze plank heeft een koele, trendy grijze tint, die tot stand is gekomen door de toepassing van een bleekmiddel op de originele houten plank. Met zijn matte, getextureerde afwerking, is dit product perfect geschikt voor moderne interieurs. Korlok kan over de meeste bestaande harde vloeren heen worden gelegd, waardoor er kosten kunnen worden bespaard op de voorbereiding van de ondervloer.
€30,95
m² (Excl. BTW)
more

Designflooring Texas White Ash - Click

Texas White Ash is een lichtgekleurde plank, die ideaal is voor elegante interieurs. In vergelijking met de originele plank, komen de felbegeerde, neutrale tonen nu dominanter door. De rechte nerfdetaillering voegt een heldere, frisse afwerking toe aan elk interieur. 

€30,95
m² (Excl. BTW)
more

Designflooring Warm Ash - Click

De Designflooring Korlok Warm Ash RKP8103 Rigid Core Click PVC vloer is 6.5 mm (5mm + 1.5mm ondervloer) dik en heeft een toplaag van 0.55 mm, wat de vloer geschikt maakt voor particulier en commercieel gebruik. De Designflooring Korlok Warm Ash RKP8103 Click PVC vloer is prima geschikt om zelf te leggen!
€30,95
m² (Excl. BTW)
more

Allura Central OAK - Click

Onze nieuwe Allura Click Luxe Vinyltegelcollectie biedt een klikbare oplossing voor elke ruimte tot 100m2. Allura Click kan worden geinstalleerd zonder lijm, waardoor de vloer kan worden hergebruikt maar ook snel kan worden gelegd. De collectie bevat een selectie van 51 kleuren uit de Wood en Material collectie.
€34,75
m² (Excl. BTW)
more

Allura Grey Autum - Click

Onze nieuwe Allura Click Luxe Vinyltegelcollectie biedt een klikbare oplossing voor elke ruimte tot 100m2. Allura Click kan worden geinstalleerd zonder lijm, waardoor de vloer kan worden hergebruikt maar ook snel kan worden gelegd. De collectie bevat een selectie van 51 kleuren uit de Wood en Material collectie.
€34,75
m² (Excl. BTW)
more