Top 10 meest gestelde vragen

Contact

Hoe kan ik contact opnemen met DEprojectvloer?

DEprojectvloer is bereikbaar via 026-3121701 of via info@projectennederland.nl. Wij zijn ge0pend op maandag t/m vrijdag van 09:00 uur tot 17:00 uur. Neem gerust contact met ons op voor vragen over onze producten, service of iets anders.

 

Ik heb een klacht, wat nu?

Klachten kun je doorgeven via info@projectennederland.nl of 026-3121701. Op werkdagen streven we ernaar om binnen 24 uur contact met je op te nemen.

 

Ik ben particulier, kan ik een vloer kopen?

Nee, DEprojectvloer levert uitsluitend aan de zakelijke markt. Het is daarom niet mogelijk om bij ons te bestellen als particulier.

 

Retourneren

Is het mogelijk om mijn bestelling te retourneren/annuleren?

Het is niet mogelijk om bestelde producten te retourneren, tenzij er sprake is van aantoonbare fabrieksfouten.  Bij aantoonbare fabrieksfouten willen we je vragen om contact op te nemen met info@projectvloerennederland.nl of 026-3121701. Je kunt voor meer toelichting ook alvast kijken in onze algemene voorwaarden.

 

Verzending 

Wat zijn de kosten van het verzenden?

Bij bestellingen boven de €500 leveren wij gratis, mits het voor onze leverancier mogelijk is om het afleveradres te bereiken. Onze leveranciers leveren met grote vrachtwagens. Het is voor ons daarom niet mogelijk om onze leveranciers te laten leveren in bijvoorbeeld woonwijken. Na invulling van het afleveradres nemen wij hier over contact met je op. Bij onderhoudsproducten zijn de verzendkosten verwerkt in de prijs.

 

Krijg ik een bevestiging als mijn bestelling verzonden is?

Ja, je ontvangt van DEprojectvloer een e-mail met daarin de verwachte levertijd.

 

Hoe verzenden jullie de artikelen?

Onze vloeren worden rechtstreeks door onze fabrikant verzonden en geleverd. De staaltjes versturen wij zelf per post.

 

Wat is jullie levertijd?

De levertijd van onze artikelen verschilt. Indien het product voorradig is bedraagt de levertijd vaak maximaal vijf werkdagen. Wanneer je een bestelling plaatst, informeren we je zo snel mogelijk over de verwachte levertijd.

 

Garantie

Hoe lang heb ik garantie?

De garantie die geldt voor de producten van DEprojectvloer zijn volgens opgaven van de fabrikant.

 

Hoe werkt het als ik aanspraak wil maken op de garantie?

Wanneer je aanspraak wilt maken op de garantie vragen we je om telefonisch contact op te nemen via 026-3121701 of info@projectennederland.nl.